Dag 19: Grand Teton National Park

Efter to dage i Yellowstone nationalparken kørte vi onsdag morgen (tidligt, for at undgå noget af trafikken) mod Grand Teton nationalparken, som ligger lige syd for. Turen gik gennem Yellowstone-parken, så vi kunne lige nå at se lidt mere af den på vejen, blandt andet en udstilling i Grant Village Visitor Center om de store skovbrande i sommeren 1988, som gik hårdt ud over parkens Lodge Pole grantræer.

Da vi var kommet ind i Grand Teton NP, skiftede landskabet. Her er færre træer, dalen er fladere, og så er der overalt udsigt til Teton- bjergene. Der er også flere søer, den største af dem er Jackson Lake, som vi kørte langs med et stykke tid. Da vi kom til Signal Mountain Lodge, ved breden af søen, kørte vi ind for at få noget frokost. Der var kø for at få et bord, men vi besluttede os til at vente, og der gik da også kun en 20-minutters tid (som jeg selvfølgelig udnyttede til at købe julepynt i den uundgåelige souvenirbutik), før vi fik et bord på terrassen med den mest fantastiske udsigt over søen – og en rigtig lækker frokost.

Bagefter kørte vi så af den smalle Signal Mountain Road op på bjerget for at se mere udsigt. Flere småveje førte os gennem parken, bl.a. Langs med den mindre Jenny Lake og til nogle gamle huse i området Moose: Menor’s General Store (Menor’s slogan var: My partner is mean, but I’m Menor!) og the Chapel of the Transfiguration.

Videre sydpå ud af parken til byen Jackson Hole, hvor vi var booket ind på et stort motel med egen pool, frisørsalon, vin- og spiritusbutik (så behøver man ikke gå så langt efter sin aftenøl) og store udstoppede dyr i receptionen! Aftenen sluttede hos Snake River Brewing Co, hvor både pizzaerne og øllet var godt.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *