Kan man godt sådan bare invitere sig selv?

Sådan har flere af vores venner spurgt, når vi har fortalt,  at vi har spurgt vildt fremmede mennesker, om vi må komme og bo hos dem på vores tur. Men min familie og jeg har byttet hus i fire gange i USA, og faktisk var det kun én af gangene, at vores amerikanske byttepartner kom til Danmark og boede i vores hus – de andre gange fik vi simpelthen bare lov at låne folks huse – dem kan du se her (og senere kan du læse mere om dem her på bloggen):

og faktisk har vi fået endnu flere tilbud om at måtte låne folks huse i USA, bare på tidspunkter, hvor vi ikke har kunnet tage imod tilbuddene. Så da vi gik i gang med at planlægge denne sommers USA-tur, blev vi hurtigt enige om, at vi ville prøve at udnytte det netværk, som vores medlemsskab af Homeexchange.com giver os del i. Vi har selv givet husly til forskellige gennem tiden – en spejderleder fra Indien, som skulle til konference, to chilenske tandlæger, som var på Europa-tur, udvekslingsstudenter fra Finland og Alaska osv. og synes selv, det er spændende at møde nye mennesker og høre om andre lande og kulturer. Så vi tænkte, at der måske også var nogle amerikanere, som havde lyst til at møde lidt dansk kultur. Hvis de ikke var interesserede, kunne de bare klikke “Nej tak” til vore henvendelse, og det var der selvfølgelig også nogen, som gjorde. Andre skrev venligt tilbage, at hvis de ikke lige selv havde været på ferie eller haft huset fuldt af sommergæster, så havde vi været meget velkomne!

Var der så nogen, som ville have besøg?

Ja, vi har været så ualmindeligt heldige, at 5 par på forskellige steder langs vores rute har sagt ja til ikke alene at møde os, men også til at vi må bo hos dem i et par dage! Vi glæder os rigtigt meget til at møde dem allesammen. Når vi lander i Chicago lørdag, kører vi direkte ud til Lisa, Michael og deres to hunde. Læs med om nogle dage, hvis du også vil møde Lisa og Michael.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *